Kwaliteit die ik kan vertrouwen

Wat maakt o.b.® tampons zo bijzonder? o.b.® tampons horen er voor miljoenen meisjes en vrouwen gewoon bij . Ze vertrouwen op de kwaliteit van o.b.® en wij doen er alles aan om dit vertrouwen te behouden.
 

We werken met de bestenAl meer dan 60 jaar proberen we de o.b.® tampons steeds verder te verbeteren. Onze onderzoekers concentreren zich daarbij op een voortdurende verbetering van comfort en bescherming. Dit heeft ons in staat gesteld onze belangrijkste innovaties te produceren – de unieke, gebogen groeven, het SilkTouch™ oppervlak en de beschermvleugels.
 

Voor kwaliteit en veiligheidVoordat onze o.b.® tampons in de winkel terecht komen, testen we hun kwaliteit en veiligheid getest in ons laboratorium zodat we de kwaliteit ervan kunnen garanderen. De productieomstandigheden worden streng gecontroleerd, om ervoor te zorgen dat elke o.b.® tampon aan onze hoogste eisen voldoet. Bij de controles testen wij bijvoorbeeld ook de trekvastheid van het touwtje om zodat we zeker weten dat elk touwtje stevig aan de tampon is bevestigd.
 

Wij luisteren naar je behoeftenWe luisteren zeer aandachtig naar al die miljoenen meisjes en vrouwen die overal ter wereld dag en nacht o.b.® tampons gebruiken tijdens hun menstruatie . Zo blijven we bijleren en kunnen we met onze producten aan de behoeften van elk meisje en elke vrouw voldoen. Heb je ideeën om onze producten beter te maken die je op ons FORUM wilt zetten? Of wil je gewoon wat vertellen over je ervaringen? Je kunt hier je commentaar posten.