ProComfort®

o.b.® heeft tampons ontwikkeld die perfect zijn wanneer je voor het eerst tampons gebruikt! o.b.® ProComfort® tampons hebben een uniek, zijdezacht en glad oppervlak zodat je de tampon gemakkelijk kunt inbrengen en verwijderen. En dankzij de nieuwe o.b®-technologie met unieke, aaneensluitende groeven zul je je dag en nacht goed beschermd voelen.

Hoe zorgen o.b.® ProComfort® tampons voor extra comfort en tegelijk voor een betrouwbare bescherming?

  • Dynamic Fit™ technologie met 3D-expansie past zich na het inbrengen aan uw lichaam aan en helpt de opgevangen vloeistof efficiënt naar boven te leiden via aaneensluitende groeven.
  • Met SilkTouch® huls voor probleemloos inbrengen.

Wanneer is o.b.® ProComfort® voor mij de perfecte keuze?Als je net tampons begint te gebruiken, zijn o.b.® ProComfort® Mini  voor jou de beste o.b.® tampons. Ze zijn klein en smal met een afgeronde top en voelen, dankzij het SilkTouch® oppervlak, zijdezacht en glad aan. Daardoor zijn ze heel gemakkelijk in het gebruik.

o.b.® ProComfort® tampons zijn niet alleen geschikt voor meisjes die pas tampons gebruiken. Iedereen, die het belangrijk vindt dat je tampons gemakkelijk moet kunnen inbrengen en verwijderen, kan ze gebruiken, bijvoorbeeld op lichte tot normale dagen.  


Welk o.b.® ProComfort® product is voor mij optimaal?o.b.® ProComfort® tampons zijn te koop in verschillende absorptiegraden zodat je , afhankelijk van de hevigheid van je menstruatie, altijd de juiste tampon kunt nemen.

We adviseren je om, afhankelijk van de hevigheid van je bloeding, steeds de tampongrootte met een zo laag mogelijke absorptiegraad te kiezen. Welke voor jou de juiste is, zie je aan de druppels op de verpakking.

Kies met behulp van onze productselector het juiste product.product selector.
 

Mini

o.b.® ProComfort™ Mini

Normal

o.b ProComfort® Normal

Super

o.b ProComfort™ Super

Super Plus