Normal
o.b Compact Applicator Normal

Probeer o.b.® Compact Applicator voor zacht en hygiënisch inbrengen!

Dag
Bloeding
x16
  • Bullet image
  • Bullet image

o.b.® Compact Applicator is gemakkelijk in te brengen en biedt een betrouwbare bescherming dankzij zijn gebogen groeven. Ontwikkeld om het vocht doeltreffend tot in de kern van de tampon te leiden.

o.b.® Compact Applicator Normal is heet meest geschikt voor normale tot zware menstruatie.

1
o.b.® Compact Applicator Normal heeft als beoordeling 4.9 van de 5 door 11.
Rated 5 van de 5 door uit Helemaal top Kunnen deze met een BLOEDGANG terug komen in het assortiment ???!!!!!!!
Datum plaatsing: 2021-09-14
Rated 5 van de 5 door uit Top product Zo fijn in gebruik, helaas niet meer te krijgen. Zou zo graag zien dat dit product terug komt in de winkels of online. Alternatieven ook geprobeerd maar niet te vergelijken met de kwaliteit van O.B.
Datum plaatsing: 2021-09-13
Rated 5 van de 5 door uit Ontzettend fijn product Al jaren gebruik de tampons van ob met applicator. Helaas heb ik vernomen dat deze tampons uit het assortiment gaan. Erg jammer, want ze waren zo fijn ingebruikneming, zaten goed en geen vieze vingers. Hoop dat ze ooit weer zoiets gaan verkopen. Vind de andere merken met applicators niet fijn.
Datum plaatsing: 2021-09-06
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig product helaas niet meer leverbaar Helaas gaat de ob tampon met applicator uit het assortiment. Ik moet dus na jaren gebruik overstappen op een ander merk
Datum plaatsing: 2021-08-31
Rated 5 van de 5 door uit Fantastisch product! Gebruik deze tampons al jaren en het werkt zo fijn met die applicator. Helaas heb ik vernomen dat dit product niet meer geleverd gaat worden. Erg jammer, hoop dat er een vervanging komt!
Datum plaatsing: 2021-08-25
Rated 5 van de 5 door uit Jammer dat ze geen mini hebben met inbrenghuls Erg handig met inbrenghuls. De tampon zit meteen op de juiste plek en schone vingers. Jammer dat ze geen mini hebben met inbrenghuls. Moet nu daarvoor naar het merk tampax terwijl ik OB eigenlijk persoonlijk fijner vind voor tampons. Zou fijn zijn als OB die had.
Datum plaatsing: 2021-08-22
Rated 5 van de 5 door uit Heel fijn Ik kan door problemen geen gewone tampon inbrengen maar eindelijk wel dmv een inbrenghuls. Daar ben ik zo blij mee omdat je toch net wat meer vrijheid en comfort ervaart dan met maandverband. Jammer dat ze het niet in een mini variant hebben. Zou net iets fijner zijn voor de lichtere dagen.
Datum plaatsing: 2017-08-22
Rated 4 van de 5 door uit Makkelijk in gebruik en fijn product Meestal goed te gebruiken. Soms blijft tampon halverwege de huls steken en kan je hem niet meer gebruiken. Jammer dat er niet een dikkere variant is dus super + voor echt zware menstruatie. Nu is het soms om de 45 min dat je moet wisselen. En meer tampons in één verpakking zou ook fijn zijn.
Datum plaatsing: 2017-06-05

Je zoekresultaat