Normal
o.b Compact Applicator Normal

Probeer o.b.® Compact Applicator voor zacht en hygiënisch inbrengen!

Dag
Bloeding
x16
  • Bullet image
  • Bullet image

o.b.® Compact Applicator is gemakkelijk in te brengen en biedt een betrouwbare bescherming dankzij zijn gebogen groeven. Ontwikkeld om het vocht doeltreffend tot in de kern van de tampon te leiden.

o.b.® Compact Applicator Normal is heet meest geschikt voor normale tot zware menstruatie.

1
o.b.® Compact Applicator Normal heeft als beoordeling 4.8 van de 5 door 5.
Rated 5 van de 5 door uit Heel fijn Ik kan door problemen geen gewone tampon inbrengen maar eindelijk wel dmv een inbrenghuls. Daar ben ik zo blij mee omdat je toch net wat meer vrijheid en comfort ervaart dan met maandverband. Jammer dat ze het niet in een mini variant hebben. Zou net iets fijner zijn voor de lichtere dagen.
Datum plaatsing: 2017-08-22
Rated 4 van de 5 door uit Makkelijk in gebruik en fijn product Meestal goed te gebruiken. Soms blijft tampon halverwege de huls steken en kan je hem niet meer gebruiken. Jammer dat er niet een dikkere variant is dus super + voor echt zware menstruatie. Nu is het soms om de 45 min dat je moet wisselen. En meer tampons in één verpakking zou ook fijn zijn.
Datum plaatsing: 2017-06-05
Rated 5 van de 5 door uit Hygiënisch en compact Ik vind het veel hygiënischer om het met een applicator in te brengen. Jammer dat er geen mini variant is.
Datum plaatsing: 2017-05-15
Rated 5 van de 5 door uit Super fijn Heel erg fijn in gebruik...jammer vind ik wel dat hij er alleen in normale en super variant is. Graag zou ik hem ook in mini variant hebben voor lichte dagen
Datum plaatsing: 2017-01-16
Rated 5 van de 5 door uit Super Ik vind deze o.b''s super . De inbrenghuls vind ik zo gemakkelijk. Vooral als je in mijn geval ruim de 50 gepasseerd bent.
Datum plaatsing: 2016-06-30

Je zoekresultaat