Super
o.b Compact Applicator Super
Probeer o.b.® Compact Applicator voor zacht en hygiënisch inbrengen!
 
Dag
Bloeding
x16
  • Bullet image
  • Bullet image
o.b.® Compact Applicator is gemakkelijk in te brengen en biedt een betrouwbare bescherming dankzij zijn gebogen groeven. Ontwikkeld om het vocht doeltreffend tot in de kern van de tampon te leiden.

o.b.® Compact Applicator Super is heet meest geschikt voor zware menstruatie.
1
o.b.® Compact Applicator Super heeft als beoordeling 4.9 van de 5 door 18.
Rated 5 van de 5 door uit ZE MOETEN TERUG! KAN NIET ZONDER! Echt super tampons. Kan geen normale tampon inbrengen en dit is echt een top product! Helaas nergens meer te krijgen. Laat ze alsjeblieft terug komen!
Datum plaatsing: 2021-11-28
Rated 5 van de 5 door uit NOODOPROEP! deze moeten echt terug in het assortiment geen enkele andere product die kan tippen aan deze! , sinds dat deze deruit is loop ik te tobben zeer treurig !
Datum plaatsing: 2021-11-24
Rated 5 van de 5 door uit AUB weer terug komen ! Ik kan niet zonder deze tampon ! Ik loop altijd te stoeien met de normale dus toen ik deze een keer kocht was ik meteen VERKOCHT ! geen ander merk kan tippen aan deze dus AUB breng ze weer terug...
Datum plaatsing: 2021-11-06
Rated 5 van de 5 door uit De beste tampons met applicator Helaas nergens meer verkrijgbaar en geen enkel ander merk is zo fijn als deze. Kunnen ze alstublieft weer terug in het assortiment?!?!
Datum plaatsing: 2021-11-01
Rated 5 van de 5 door uit Zeer prettig product Ik kocht deze altijd, mis ze echt ! Plaats ze terug in het assortiment.
Datum plaatsing: 2021-10-17
Rated 5 van de 5 door uit Enorme teleurstelling Heel erg jammer dat ze niet meer te koop zijn. Please terug in assortiment. Koop ze al jaren
Datum plaatsing: 2021-10-11
Rated 5 van de 5 door uit noodoproep: terug in assortiment Oooo dit kan echt niet! Waarom hebben jullie de allerbeste en fijnste tampons uit het assortiment gehaald? Ik baal hier enorm van!
Datum plaatsing: 2021-10-10
Rated 5 van de 5 door uit Ik mis ze! Fantastisch product. Ik kon nooit overweg met tampons, maar dankzij de compact applicator wel en dat was zo fijn! Helaas nergens meer verkrijgbaar, en ik snap niet waarom.
Datum plaatsing: 2021-09-30

Je zoekresultaat