Normal
o.b Compact Applicator Normal

Probeer o.b.® Compact Applicator voor zacht en hygiënisch inbrengen!

Dag
Bloeding
x16
  • Bullet image
  • Bullet image

o.b.® Compact Applicator is gemakkelijk in te brengen en biedt een betrouwbare bescherming dankzij zijn gebogen groeven. Ontwikkeld om het vocht doeltreffend tot in de kern van de tampon te leiden.

o.b.® Compact Applicator Normal is heet meest geschikt voor normale tot zware menstruatie.

1
o.b.® Compact Applicator Normal heeft als beoordeling 5.0 van de 5 door 44.
Rated 5 van de 5 door uit BENG DE TAMPON TERUG IN DE WINKEL!!! Echt super tampons. Kan geen normale tampon inbrengen en dit is echt een top product! Helaas nergens meer te krijgen. Laat ze alsjeblieft terug komen!
Datum plaatsing: 2021-11-28
Rated 5 van de 5 door uit Terug in het assortiment a.u.b. Graag terug in het assortiment! O.B. heeft geen alternatief, andere merken? No thx
Datum plaatsing: 2021-11-26
Rated 5 van de 5 door uit Breng ze terug! Ik gebruik deze al zo lang en baal echt dat ze niet meer verkrijgbaar zijn! Dankzij deze fijne applicator is inbrengen op lichte dagen niet meer pijnlijk. Heb nog geen waardig alternatief kunnen vinden helaas...
Datum plaatsing: 2021-11-26
Rated 5 van de 5 door uit Breng ze terug! De enige versie die het voor mij mogelijk maakt om met vertrouwen tampons te gebruiken is nu voorbij… wat zonde om als merk keuzes te maken die veel vrouwen in de kou laat staan!
Datum plaatsing: 2021-11-16
Rated 5 van de 5 door uit Fantastisch product, weer terug brengen aub! Ob wat doen jullie nou! Het beste tampon product hebben jullie in handen en dan halen jullie het uit het l assortiment! Ik kan geen beter alternatief vinden tot nu toe, breng dit alsjeblieft terug
Datum plaatsing: 2021-11-15
Rated 5 van de 5 door uit geweldig !! Ik gebruik al een aantal jaar tampons maar heb te kleine vingers om ze comfortabel in te kunnen brengen. Deze tampons waren een redmiddel voor mij en vind het echt superjammer (en vervelend) dat deze nu uit assortiment zijn. Hoop ze ooit nog terug te zien komen zodat ik weer fijn tampons kan gebruiken !
Datum plaatsing: 2021-11-08
Rated 5 van de 5 door uit Graag terug in het assortiment! Ik gebruik al jaren o.b. tampons compact applicator, omdat dit makkelijk en hygiënisch is in te brengen. Helaas net na alle winkels af te zijn gelopen, blijkt dat dit product niet meer te koop is. Erg jammer en dat vinden zo te zien nog vele anderen.
Datum plaatsing: 2021-11-05
Rated 5 van de 5 door uit Handig en gemakkelijk in gebruik, Ik lees dat ze uit het assortiment zijn gehaald maar de O.B. tampons met applicator inbrenghuls is nog te koop bij Poeisz supermarkt en daar heb ik ze nog zelf gezien. Er zijn verschillende vestigingen in Nederland van Men kan Ecologisch biologisch afbreekbaar materiaal gebruiken als applicator of inbrenghuls. .
Datum plaatsing: 2021-11-01

Je zoekresultaat