Kan ik 's nachts tampons gebruiken?

Een schitterende nachtrust! Wist je dat je tampons zomaar de hele nacht kunt dragen en toch lekker fris wakker worden? Zo begin je je dag pas echt goed! Lees er meer over. Waarom zijn er speciale tampons voor 's nachts?

Eigenlijk kan je elke tampon 's nachts gebruiken, maar o.b.® heeft de o.b.® ProComfort® Night ontworpen om je tot 8 uur lang te beschermen. De unieke beschermende SilkTouch® vleugels passen zich langzaam aan de vorm van je lichaam aan en vangen ook vocht op dat bij andere tampons zou kunnen doorlekken. Zo ben je goed beschermd, zelfs als je ligt. Breng vlak voor je gaat slapen de tampon in en verwijder hem 's morgens direct als je wakker bent. Zo kan je lekker slapen en weet je zeker dat je je 's morgens fris en schoon voelt! Wil je meer te weten komen over de soorten tampons die we hebben, klik dan hier.

Ja, je kunt ook 's nachts tampons dragen!

Vergeet alle mythes die je hoort of dingen die je op het internet hebt gezien, want je kunt 's nachts tampons dragen zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Al tientallen jaren gebruiken miljoenen meisjes en vrouwen 's nachts tampons als ze ongesteld zijn. Er is geen bewijs dat het extra gevaarlijk is om 's nachts als je slaapt een tampon te dragen. Zodra je voor het eerst ongesteld wordt, is je lichaam ook klaar voor tampons. Dus als je wilt kan je vanaf de allereerste keer dat je ongesteld bent 's nachts al een tampon dragen!

Als je wilt proberen om 's nachts tampons te gaan dragen, kan je het beste dezelfde maat tampon nemen als overdag. Denk eraan dat je een tampon neemt met de laagste absorptiegraad die past bij je menstruatie en dat je een schone tampon inbrengt vlak voor je naar bed gaat en 's morgens ook direct weer verschoont. Dan word je morgens lekker fris wakker en ben je klaar voor om je dag goed te starten! Voor een logeerpartijtje stop je de tampons gewoon in je tas, het gaat tenslotte niemand wat aan of je ongesteld bent!