Kwaliteit die ik kan vertrouwen

NIEUW: Alle o.b.® tampons worden van OEKO-TEX® gecertificeerd

Het complete o.b.® portfolio bevat het wereldwijd erkende OEKO-TEX® keurmerk!

Alle o.b.® tampons worden volgens de STANDAARD 100 van OEKO-TEX® gecertificeerd en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, net zoals die gelden voor textielproducten die in contact komen met de babyhuid. De certificering is gebaseerd op de controle van alle o.b.®- ingrediënten op schadelijke stoffen, overeenkomstig de criteria voor (baby-)textiel. Meer informatie over de OEKO-TEX® categorieën: hier.
 

 

Wat maakt o.b.® tampons zo bijzonder? o.b.® tampons horen er voor miljoenen meisjes en vrouwen gewoon bij . Ze vertrouwen op de kwaliteit van o.b.® en wij doen er alles aan om dit vertrouwen te behouden.

We werken met de besten

Al meer dan 60 jaar proberen we de o.b.® tampons steeds verder te verbeteren. Onze onderzoekers concentreren zich daarbij op een voortdurende verbetering van comfort en bescherming. Dit heeft ons in staat gesteld onze belangrijkste innovaties te produceren – de unieke, gebogen groeven, het SilkTouch™ oppervlak en de beschermvleugels

Voor kwaliteit en veiligheid

Voordat onze o.b.® tampons in de winkel terecht komen, testen we hun kwaliteit en veiligheid getest in ons laboratorium zodat we de kwaliteit ervan kunnen garanderen. De productieomstandigheden worden streng gecontroleerd, om ervoor te zorgen dat elke o.b.® tampon aan onze hoogste eisen voldoet. Bij de controles testen wij bijvoorbeeld ook de trekvastheid van het touwtje om zodat we zeker weten dat elk touwtje stevig aan de tampon is bevestigd.

Wij luisteren naar je behoeften

We luisteren zeer aandachtig naar al die miljoenen meisjes en vrouwen die overal ter wereld dag en nacht o.b.® tampons gebruiken tijdens hun menstruatie . Zo blijven we bijleren en kunnen we met onze producten aan de behoeften van elk meisje en elke vrouw voldoen. Heb je ideeën om onze producten beter te maken die je op ons FORUM wilt zetten? Of wil je gewoon wat vertellen over je ervaringen? Je kunt hier je commentaar posten.