ProComfort®

o.b.® heeft tampons ontwikkeld die uitermate geschikt zijn als je tampons voor het eerst gebruikt! De nieuwe o.b.® ProComfort® Tampons met Dynamic Fit technologie zorgen voor ultiem comfort* en betrouwbare bescherming.Door een zijdezacht, glad SilkTouch® oppervlak zijn ze extra makkelijk in te brengen en te verwijderen.

Hoe zorgen o.b.® ProComfort® tampons voor extra comfort en tegelijk voor een betrouwbare bescherming?

  • De revolutionaire Dynamic Fit™ technologie zorgt door de 3D-expansie en de unieke aaneensluitende groeven voor zowel ultiem comfort* als betrouwbare bescherming.
  • Door het zijdezachte gladde SilkTouch® oppervlak zijn o.b.® ProComfort® tampons extra gemakkelijk in te brengen en te verwijderen en bieden ze optimaal draagcomfort.

Wanneer is o.b.® ProComfort® voor mij de perfecte keuze?o.b.® ProComfort® Tampons met DynamicFit technologie bieden je zowel ultiem comfort* als betrouwbare bescherming.

Als je net begint met het gebruiken van tampons, zijn o.b.® ProComfort® Mini voor jou de meest geschikte o.b.® tampons. Ze zijn klein en smal met een afgeronde punt en kunnen dankzij het SilkTouch® oppervlak heel gemakkelijk ingebracht worden. Hierdoor is het gebruik heel eenvoudig.

o.b.® ProComfort® tampons zijn niet alleen geschikt voor beginners, maar voor iedere vrouw die ultiem comfort* wil.


Welk o.b.® ProComfort® product is voor mij optimaal?o.b.® ProComfort® tampons zijn te koop in verschillende absorptiegraden zodat je , afhankelijk van de hevigheid van je menstruatie, altijd de juiste tampon kunt nemen.

We adviseren je om, afhankelijk van de hevigheid van je bloeding, steeds de tampongrootte met een zo laag mogelijke absorptiegraad te kiezen. Welke voor jou de juiste is, zie je aan de druppels op de verpakking.

Kies met behulp van onze productselector het juiste product.product selector.
 

Mini

Normal

Super

Super Plus