ProComfort® Night

Heb je 's nachts extra bescherming nodig?

Doordat o.b.® ProComfort® Night is ontworpen met beschermende SilkTouch® vleugels, is het product ideaal om 's nachts te gebruiken en beschermt het je tot 8 uur lang. Zo kan je je de hele nacht zeker voelen. o.b.® ProComfort® Night - betrouwbaar bij nachtelijk gebruik!

Je kunt 's nachts tampons gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Dat doen trouwens miljoenen vrouwen als ze ongesteld zijn elke nacht. Zelfs al draag je de tampon 's nachts langer dan je hem overdag normaal draagt, kan je beginnen met tampons van dezelfde absorptiegraad als je gewoonlijk overdag zou gebruiken. Als je dat niet fijn vindt, dan kan je kiezen voor een product met een hogere absorptiegraad. Let erop dat je de tampon vlak voor je naar bed gaat inbrengt en hem 's morgens direct verschoont.

o.b.® ProComfort® Night geeft je niet alleen de extra bescherming die je 's nachts nodig hebt, maar blijft ook de hele nacht veilig op z'n plaats zitten.

Wat zorgt ervoor dat o.b.® ProComfort® Night anders is?

De unieke en comfortabele SilkTouch® beschermende vleugels ontvouwen zich zachtjes, passen zich langzaam aan de vorm van je lichaam aan en beschermen je daardoor beter, zelfs als je ligt. Bovendien vangen de vleugels vocht op dat bij andere tampons soms doorlekt. Het vocht wordt door de vleugels opgevangen en naar de kern van de tampon geleid, waar het veilig wordt opgevangen door de absorberende vezels van de tampon. Bovendien blijft o.b.® ProComfort® Night met zijn superzachte beschermende vleugels goed zitten. Door het SilkTouch™ omhulsel kan je de tampon gemakkelijk inbrengen en verwijderen. Zo voel je je fris tot de volgende morgen!

o.b.® ProComfort® Night - een nacht - een tampon!

Welk o.b.® ProComfort® Night product is het beste voor mij?

o.b.® ProComfort® Night is te verkrijgen in de absorptiegraden Normal en Super.

Onze productselector kan je helpen om het product te kiezen dat het beste bij je past.

Normal

Super