Het merk o.b. ®

Er was eens …

Heb je op sommige dagen het gevoel dat je niet kunt doen, wat je graag zou willen doen? Misschien dat je op zo’n dag niet kunt gaan zwemmen, het wat kalmer aan moet doen bij het sporten of je nieuwe, nauw aansluitende jurk in de kast moet laten hangen. Jaren geleden hadden meisjes veel minder mogelijkheden. Gelukkig is dat tegenwoordig anders! Ontdek meer over de oorsprong van o.b.® en over de gynaecologe die een fanatieke zwemster was en die een belangrijke rol speelde bij het uitvinden van o.b.®, een product dat een revolutie betekende voor vrouwen en meisjes.

Kwaliteit die ik kan vertrouwen

Wat maakt o.b.® tampons zo bijzonder? o.b.® tampons horen er voor miljoenen meisjes en vrouwen gewoon bij . Ze vertrouwen op de kwaliteit van o.b.® en wij doen er alles aan om dit vertrouwen te behouden. Wij besteden grote zorg aan de ontwikkeling van al onze producten maar vooral aan de producten die heel belangrijk zijn voor je lichaam en je gezondheid. Zowel de ontwikkeling als de productie van o.b.® tampons voldoen aan bijzonder hoge kwaliteitseisen en worden streng gecontroleerd. We doen steeds onze uiterste best om het draagcomfort en de bescherming te verbeteren.

o.b.® – al meer dan 60 jaar een vertrouwd en betrouwbaar product

Er is veel gebeurd sinds o.b.® op de markt is gekomen! Het leven is tegenwoordig heel anders dan 60 jaar geleden. Hoe zag de tijd eruit aan toe voordat meisjes smartphones hadden en op het internet surften? Hoe was het in de tijd voor dat er tampons waren? Hoe heeft o.b.® in de loop der jaren meisjes en vrouwen geholpen om hun levenskwaliteit te verbeteren?

o.b.® - wij beschermen jou en de wereld

We vinden dat wij – als fabrikant van miljarden tampons per jaar – ons actief moeten inzetten voor de bescherming van onze wereld en dat we een actieve rol moeten spelen bij voorlichting.